4t treball

Anàlisi fotogràfica
Fotògraf: Martin Parr.
A París (França). Louvre 2012.
Títol: "Ànsia viva"

Descripció objectiva

 ⇾ MOTIUS I FONS:

A aquesta fotografia podem veure molta gent, tant piquets com adults, amb càmeres a les mans per a fer-li fotografies a una obra d'art perquè com sabem, estan al museu del Louvre, a París. Ho podem comprovar perquè al fons podem veure penjat a la paret un quadre.

Creem que el quadre al que estan fotografiant és "La Gioconda" de Leonardo da Vinci, exposat actualment en aquest mateix museu.

 ⇾ ENQUADRAMENT:

El fotògraf ha decidit utilitzar un enquadrament en horitzontal.

 ⇾ COMPOSICIÓ:

Martin Parr ha volgut que les persones tingueren més importància que les persones, així que, encara que el fons i les persones ocupen el mateix espai a la fotografia, l'ull es veu més atret per la part inferior, on està situada la gent. Com hem dit, les persones i el fons ocupen el mateix espai, és a dir, el fotògraf no ha tingut en compte la Regla de Terços.

 ⇾ ANGLE O PUNT DE VISTA:

La fotografia ha estat presa des d'un angle lateral. Com que aquesta visió no distorsiona la realitat, podem dir que és objectiva.

 ⇾ PLA:

Martin Parr ha emprat un pla mitjà, de manera que solo podem veure fins a la cintura de les persones.

 ⇾ PROFUNDITAT DE CAMP:

Podem dir que hi ha prou profunditat de camp perquè es pot veure el que hi ha al fons. Podem diferenciar que és una pintura.

 ⇾ LLUM:

La fotografia ha sigut presa a un interior, així i tot pense que s'ha utilitza flash per a eliminar les ombres que es puguen fer.

 ⇾ COLOR:

La fotografia és a tot color.

 ⇾ EINES I PROCEDIMENTS:

Pense que el fotògraf ha pogut utilitzar un objectiu de 55-200mm f/4-5.6

Com la fotografia té molta profunditat de camp, és essencial que el diafragma tinga una obertura i una velocitat alta. El fet que la velocitat siga alta evitar que la imatge quede sobreexposada o que les persones isquen mogudes.


Descripció subjectiva

 ⇾ EMOCIONS, SENSACIÓ I SIGNIFICAT:

La imatge mostra com un simple quadre, pel fer d'haver sigut pintat per una persona coneguda, causa molt d'interés en les persones. També ens dóna a veure com les noves tecnologies han fet que la fotografia estiga a l'abast de tots, en altres paraules, tots duem hui en dia una càmera a la butxaca.



Comentarios

Entradas populares de este blog

2n treball

1r treball